Consultanții noi vor primi cadou produse pentru îngrijirea pielii „Biomica”!

Consultanții noi vor primi cadou produse pentru îngrijirea pielii „Biomica”!

„Biomica” e un nou termen în domeniul îngrijirii tenului. Produsele din această linie conțin probioticul ACTIBIOME, bogat în aminoacizi și microelemente.

Produsele seriei se potrivesc pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă, și mențin pH-ul 5.0 la un nivel optim, necesar pentru înmulțirea bacteriilor benefice. Produsele nu conțin alcool, SLS, săpun și coloranți.

Tuturor consultanților noi, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 31 august – 20 septembrie, și vor întocmi prima comandă în campania nr. 13/2020, le dăruim un set de produse pentru îngrijirea pielii „Biomica”:  

✅Apa micelară Biomica (1244) înlătură delicat urmele de machiaj și murdărie de pe piele.
✅Masca fluidă regenerantă Biomica (1251) calmează pielea, o hidratează, iar uleiurile de shea și macadamia previn deshidratarea și îi îmbunătățește funcția de protecție.
✅Crema fluidă pentru față, mâini și corp Biomica (1252) este un produs universal, care hidratează instant pielea. Textura ușoară pătrunde rapid, de aceea crema poate fi aplicată în orice moment al zilei.

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.comîn perioada 31 august – 20 septembrie.
2️⃣Până pe 20 septembrie, întocmiți o comandă în valoare minimă de 449 lei* și achitați-o.
3️⃣În perioada 21 septembrie – 4 octombrie, veți putea selecta acest cadou, setul de produse pentru îngrijirea pielii „Biomica”, într-o comandă în valoare minimă de 320 lei.

De asemenea, întocmiți prima comandă în valoare minimă de 320 de lei, pe site-ul Faberlic, în primele 24 de ore după înregistrarea pe site, și veți avea parte de încă o surpriză plăcută!