Despre companie

Faberlic – cea mai mare companie rusească de pe piața comerțului direct, producător de cosmetică cu oxigen brevetată, care face ca oxigenul să ajungă în cele mai profunde straturi ale pielii. De asemenea, în sortimentul Faberlic găsiți întreaga gamă de produse pentru îngrijirea pielii și a părului, parfumuri exclusive franceze, cosmetică decorativă, produse pentru casă și sănătate, lenjerie și colanți, haine.

 

În 2003 compania s-a lansat pe piața internațională, iar reprezentanțele Faberlic sunt deschise în 24 de țări ale lumii, serviciul de livrare lucrează în 42 de țări. Faberlic cuprinde 5 milioane de oameni care se bucură în fiecare zi de produsele noastre în Europa și Asia!

 

Compania are 30 de brevete și face parte din clasamentul “100 cele mai mari companii de cosmetice din lume”.

 

Faberlic este sponsorul organizației ecologice “ECA”, care realizează proiectele “Orașe verzi” și “Mai mult oxigen!”. Datorită acestora, peste 10 milioane de copaci au fost plantați în Rusia.

 

Faberlic are producție proprie, bazată pe standarde de calitate europene, fiind dotată cu cele mai avansate și ecologice echipamente, linii automatizate de producție și ambalare a produselor cosmetice. În ceea ce privește capacitatea potențială și amploarea zonelor de producție, Faberlic este una dintre cele mai mari întreprinderi cosmetice din Rusia.

 

Producerea cosmeticelor Faberlic răspunde standardelor de calitate.

Sistemul de management al calității aplicat pentru dezvoltarea, producția și furnizarea de cosmetică decorative respectă cerințele standardului internațional ISO 9001.

Evaluarea nivelului de siguranță al produselor Faberlic se efectuează în conformitate cu metodele In Vitro și nu se testează pe animale.

Faberlic este membrul Asociației Vânzărilor Directe.

Faberlic este membrul Asociației de parfumuri și cosmetice din Rusia.