Le oferim cadou consultanților noi o paletă de rujuri!

Le oferim cadou consultanților noi o paletă de rujuri!

Descoperă o paletă de rujuri pentru cele mai deosebite look-uri! Tuturor consultanților noi, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 11 – 31 octombrie, și vor plasa o comandă în campania nr. 15/2021, le oferim cadou o paletă de rujuri „Lip Cream Palette”.

Atenție! Din motive tehnice, paleta de rujuri va fi disponibilă începând cu campania nr. 17. În locul paletei de rujuri Lip Cream Palette puteți primi cadou, în campania nr. 16, oricare paletă de farduri de pleoape Beauty Vibes:

✅Paletă de farduri de pleoape Beauty Vibes, nuanța „Green waves” (5740)
✅Paletă de farduri de pleoape Beauty Vibes, nuanța „Waves of light” (5741)
✅Paletă de farduri de pleoape Beauty Vibes, nuanța „Purple waves” (5742)

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.com, în perioada 11 – 31 оctombrie.
2️⃣Până pe 31 octombrie, plasați și achitați o comandă în valoare minimă de 449 lei* (la preț de catalog).
3️⃣În perioada 1 – 21 noiembrie, într-o comandă în valoare minimă de 320 lei, veți primi cadou fardurile de pleoape „Beauty Vibes” sau în catalogul nr. 17/2021 (în perioada 22 noiembrie – 5 decembrie) paleta de rujuri „Lip Cream Palette” (аrt. 40798).

Аtenție!: Plasați prima comandă în valoarea minimă de 320 lei, în termen de 24 de ore după înregistrarea pe site și veți avea parte de încă o surpriză plăcută – veți primi cadou un set de produse pentru îngrijrea casei în mini-format: citiți mai multe informații aici!

La Faberlic, consultanții noi se bucură de foarte multe avantaje! Aflați cum puteți cumpăra seturile de produse de top „Faberlic” la prețuri super avantajoase: citiți Regulamentul Programului Start aici >>

*Suma nu include taxa pentru livrarea comenzii.