Le oferim cadou consultanților noi setul pentru îngrijirea tenului „ABC-peeling”!

Le oferim cadou consultanților noi setul pentru îngrijirea tenului „ABC-peeling”!

Oferă-i pielii tale îngrijirea din saloanele de înfrumusețare! Toți consultanții noi, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 6 – 26 septembrie și vor plasa prima comandă în campania nr. 13/2021 vor primi cadou un set de produse pentru îngrijirea pielii „ABC-peeling”.

Setul de produse inovatoare te ajută să arăți impecabil, fără a apela la bisturiu și fără vizite la salon!

✅Peeling-ul chimic cu acizi AHA (1218) reprezintă prima treaptă a programului de regenerare a celulelor. Produsul înlătură celulele moarte, uniformizează relieful pielii, reduce dimensiunea porilor dilatați și împrospătează aspectul tenului. Pielea devine strălucitoare și netedă, fără riduri.
✅Microdermabraziunea și peeling-ul cu enzime (1228) este cea de-a doua treaptă a programului. Acest produs uniformizează suprafața pielii, înlătură celulele moarte și curăță porii în profunzime, după procedura de peeling chimic.  Ca rezultat, ridurile dispar și, de asemenea, dispar urmele de acnee și porii dilatați.
✅Crema SOS-terapie și regenerare cu SPF 8 (1217) este cel de-al treilea pas al programului. Această crema restabilește pielea după procedurile de microdermabraziune și peeling, o calmează și reduce sensibilitatea pielii, protejând-o contra acțiunii razelor UV.

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrează-te pe site-ul faberlic.com, în perioada 6 – 26 septembrie.
2️⃣Până pe 26 septembrie plasează și achită o comandă de minim 389 lei* (la preț de catalog).
3️⃣În perioada 27 septembrie – 10 octombrie, vei primi cadou, într-o comandă de minim 320 lei, un set de produse pentru îngrijirea tenului „ABC-peeling” (аrt. 1218, 1228, 1217).

De asemenea, plasează prima comandă în valoare minimă de 320 lei, în termen de 24 de ore după înregistrarea pe site și vei avea parte de încă o surpriză plăcută – vei primi cadou un set de produse pentru îngrijirea casei, în mini-format: află mai multe informații despre această promoție aici!

La Faberlic, consultanții noi se bucură de cele mai multe avantaje! Află cum poți achiziționa seturi de produse de top „Faberlic” la prețuri avantajoase: află mai multe informații despre regulamentul Programului Start aici >>

*În această sumă nu se include taxa pentru livrarea produselor.