Le oferim cadou consultanților noi un set de produse „Faberlic Home” pentru întocmirea primei comenzi!

Le oferim cadou consultanților noi un set de produse „Faberlic Home” pentru întocmirea primei comenzi!

Produsele economice și inofensive, din gama „Faberlic, igienizează întreaga casă, dăruindu-ți energia pozitivă de care ai nevoie, pentru a te bucura de soare, caldură și verdele proaspăt.

Tuturor consultanților noi, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 3 – 23 mai, și vor plasa prima comandă în campania nr.7, le oferim cadou un set de produse de curățenie pentru casă „Faberlic Home” care include:  o cremă de curățat universală (11253), o soluție universală pentru podea și pereți (11217), o soluție pentru camera de baie „Efect de albire” (30221) și o lavetă universală (11031)!

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrează-te pe site-ul faberlic.com, în perioada 3 – 23 mai.
2️⃣Până pe data de 23 mai, întocmește și achită o comandă de minim 359 lei* (după 20% reducere).
3️⃣În perioada  24 mai – 13 iunie, vei primi cadou, într-o comandă de minim 320 lei, un set de produse pentru îngrijirea casei „Faberlic Home”: o cremă de curățat universală (11253), o soluție universală pentru podea și pereți (11217), o soluție pentru curățarea camerei de baie „Efect de albire” (30221) și o lavetă universală (11031).

La Faberlic, consultanții noi se bucură de foarte multe avantaje. Află mai multe informații despre cum poți primi seturi de produse de top „Faberlic”, la prețuri super avantajoase: fă cunoștință cu regulamentul de participare la Programul Start >>

*În această sumă nu se include valoarea taxei de livrare a produselor.