Le oferim cadou consultanților noi un set „Home Gnome Greenly”, pentru întocmirea primei comenzi!

Le oferim cadou consultanților noi un set „Home Gnome Greenly”, pentru întocmirea primei comenzi!

Dacă vrei sa faci o schimbare și să-ți iei un angajament față de mediul înconjurator, primul pas pe care trebuie să-l faci este sa optezi pentru detergenți bio pentru rufe. Tuturor consultanților, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic în perioada 16 august – 5 septembrie, și vor plasa prima comandă în campania nr.12/2021, le oferim un set de produse bio din gama „Home Gnome Greenly”.

✅Setul de produse Home Gnome Greenly elimină rapid petele. Detergenții sunt eficienți chiar și la spălarea cu apă dură.
✅Detergentul concentrat (11891) сu un sistem echilibrat de albire a țesăturilor previne apariția petelor gri și galbene, dăruindu-le rufelor albul inițial și păstrându-le structura fibrelor.
✅Balsam de rufe concentrat (10896) nu doar face rufele moi, dar le și conferă țesăturilor naturale sau sintetice un parfum natural, datorită uleiurile esențiale pe care le are în compoziția sa.
✅Produsul concentrat pentru eliminarea petelor (11984) a fost dezvoltat pentru înlăturarea rapidă a petelor dificile și a mirosurilor neplăcute, chiar și la spălarea cu apă dură.

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrează-te pe site-ul faberlic.comîn perioada 16 аugust – 5 septembrie.
2️⃣Până pe 5 septembrie, plasează și achită o comandă în valoare minimă de 240 lei (la preț de catalog). Sistemul va aplica, în mod automat, și o reducere de 120 de lei pe care ți-o oferă cadou compania.
3️⃣BONUS! Plasează o comandă, în perioada 6 – 26 septembrie, în valoare minimă de 85 lei, și vei primi cadou un set de produse bio Home Gnome Greenly (аrt. 11891, 10896, 11984)!

Dacă vei plasa o comandă cu valoare de până la 240 de lei, nu vei putea utiliza cadoul în valoare de 120 de lei, dar acești bani se vor păstra în contul tău personal, până pe 26 septembrie, și îi vei putea utiliza atunci când vei plasa o comandă de minim 240 de lei.

La Faberlic, consultanții noi se bucură de foarte multe avantaje! Află cum poți achiziționa seturi de produse de top „Faberlic” la prețuri super avantajoase: fă cunoștință cu regulamentul Programului Start >>

*Taxa de livrare nu se ia în calcul.