Le oferim consultanților noi apa de parfum „Pour Toujours” pentru prima comandă!

Le oferim consultanților noi apa de parfum „Pour Toujours” pentru prima comandă!

Savurați un parfum fin, citric! Tuturor consultanților noi, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 1 – 21 noiembrie, și vor plasa prima comandă în campania nr. 16/2021, le oferim cadou apa de parfum pentru femei Pour Toujours.

Apa de parfum pentru femei „Pour Toujours” (3151) a fost creată, în exclusivitate pentru Faberlic, de către parfumierul francez Nejla Barbir pentru ceremonia de nuntă a președintelui companiei Alexey Nechaev și soția sa Elena. Fiecare invitat a primit cadou câte un parfum, care le-a amintit de acest eveniment special.

Ținuta parfumată de nuntă, a miresei, e creată din sclipiri ale notelor de vârf, cu arome citrice și verzi, cărora li s-au adăugat nuanțe de fructe. Notele florale de mijloc, din lăcrămioară, iris și trandafir, sunt ca o atingere fină a rochiei de mătase, atunci când mireasa se admiră în fața oglinzii. Notele de bază, de ambră și mușchi, sunt pline de eleganță.

Tipul parfumului: verde, floral-citric.

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.com, în perioada 1 – 21 noiembrie.
2️⃣Până pe 21 noiembrie, plasați și achitați o comandă în valoare minimă de 509 lei* (la preț de catalog).
3️⃣În perioada 22 noiembrie – 5 decembrie, veți primi cadou, într-o comandă în valoare minimă de 320 lei, o apă de parfum pentru femei „Pour Toujours”. (аrt. 3151).

Аtenție! Plasați prima comandă în valoarea minimă de 85 lei, în termen de 24 de ore după înregistrarea pe site și veți avea parte de încă o surpriză plăcută – veți primi cadou un set de produse pentru îngrijrea casei în mini-format: citiți mai multe informații aici!

La Faberlic, consultanții noi se bucură de foarte multe avantaje! Aflați cum puteți cumpăra seturile de produse de top „Faberlic” la prețuri super avantajoase: Citiți Regulamentul Programului Start aici >>

*Suma nu include taxa pentru livrarea comenzii.