Le oferim consultanților noi la algere unul dintre cele 2 parfumuri Viking sau Valkyrie

Le oferim consultanților noi la algere unul dintre cele 2 parfumuri Viking sau Valkyrie

De la vikingi până în prezent! Toți cei care se înregistrează la Faberlic în perioada 22 februarie – 7 martie și plasează o comandă în perioada №03/2021, primesc cadou Apa de parfum la alegere – Valkyrie pentru EA (3058) sau Viking pentru EL (3236).

Vikingul este curajos și neînfricat. Energia lui mișcă munții. El este întotdeauna gata să lupte pentru crezul său. Știe ce vrea să realizeze, merge înainte indiferent de ce și cat câștigă! Valchiria … nobilă și înțeleaptă. Energia ei depășește imposibilul! Știe ce vrea și reușește întotdeauna!

Parfumul de cristal, sclipitor Valkyrie, întruchipează imaginea fecioarei războinice scandinave cu note reci de ceai nordic și portocală Tarocco. Chiar în inima parfumului, se află edelweiss-ul de nepătruns, ca simbol al loialității și curajului, zambila delicată, ca reflexie a iubirii și devotamentului, iar petalele de trandafiri acoperite de zăpadă sunt ca frumusețea rece nordică a Reginei Nordului.

Pentru a primi cadoul:

1️⃣Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.com în perioada 22 februarie – 7 martie.
2️⃣Până la 7 martie, plasați și plătiți o comandă în valoare de minim 599 lei * la preț de catalog.
3️⃣În perioada 8 – 28 martie, împreună cu următoarea comandă de minim 320 lei, veți primi cadou – Apa de parfum Valkyrie pentru EA (3058) sau Viking pentru EL (3236).