Le oferim consultanților noi parfumurile pereche „Felice” pentru întocmirea primei comenzi

Le oferim consultanților noi parfumurile pereche „Felice” pentru întocmirea primei comenzi

Fericirea are parfumul său! Consultanții noi, care se vor înregistra pe site-ul „Faberlic” și vor întocmi prima comandă în perioada 5 – 25 iulie, vor primi cadou setul de parfumuri pereche „Felice”.

Duetul lemnos-citric Donna Felice (3109) și Uomo Felice (3210) a fost creat de parfumierul de renume mondial Pierre Bourdon, în exclusivitate pentru „Faberlic”.

✅Apa de toaletă pentru bărbați „Uomo Felice” reprezintă expresia pură a brizei marine, aduse de pe malurile Siciliei, în care domină prospețimea citricelor, ce se împletește cu note masculine de lavandă, violete și flori de portocal. Compoziția se încheie cu note pudrate și un acord de mușchi de stejar și patchulli.

✅Apa de parfum pentru femei „Donna Felice” amintește de o plimbare printr-o livadă de portocali, într-o zi toridă. Vântul ușor se ascunde printre ramurile copacilor, având un parfum subtil de bergamotă, mandarine, lămâi dulci și frunze verzi. Căldura razelor de soare se concentrează în notele de bază catifelate, pline de verdeață, lăcrămioare și trandafiri.

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrează-te pe site-ul faberlic.com în perioada 5 – 25 iulie.
2️⃣Până pe 25 iulie întocmește și achită o comandă în valoare minimă de 449 lei* (la preț de catalog).
3️⃣În perioada 26 iulie – 15 august, vei primi cadou, într-o comandă de minim 320 lei, parfumurile pereche „Uomo Felice” (3210) și „Donna Felice” (3109).

Аtenție! Întocmește prima comandă în valoare minimă de 320 lei, în termen de 24 de ore după înregistrarea pe site, și vei avea parte de încă o surpriză plăcută – vei primi un set de produse pentru îngrijire casei în mini-format: află mai multe informații despre această promoție aici!

La „Faberlic”, consultanții noi se bucură de foarte multe avantaje! Află cum poți primi seturi de produse de top, la prețuri avantajoase: fă cunoștință cu regulamentul Programului Start >>

*Taxa de livrare nu se ia în calcul.