Le oferim consultanților noi un set de carboxiterapie și o mască cu oxigen!

Le oferim consultanților noi un set de carboxiterapie și o mască cu oxigen!

Toți cei care se înregistrează la Faberlic în perioada 1 februarie – 21 februarie și efectuează o comandă  în perioada Nr 02/2021 vor primi cadou un set de carboxiterapie și o mască cu oxigen (0294 și 0295).

Set pentru carboxiterapie (include un balsam hidratant și un gel activator CO₂) în combinație cu o mască cu oxigen va oferi un efect cumulativ ca după o vizită la un  salon de înfrumusețare.

Pentru etapa pregătitoare a carboxiterapiei, se folosește balsamul hidratant, care înmoaie stratul cornos al suprafeței pielii și îndepărtează celulele moarte.

A doua etapă constă în aplicarea gelului activator CO₂ pe balsamul hidratant, în urma căruia începe eliberarea de dioxid de carbon. Ca răspuns la saturația pielii, microcirculația este activată.

Etapa finală costă în aplicarea unei măști cu oxigen, care saturează pielea cu oxigen, activează microcirculația locală, înmoaie și hidratează pielea.

Rezultatul este vizibil după prima aplicare! Pielea este cu 20% mai hidratată și cu 15% mai elastică.

Pentru a primi cadoul:

  1. 1️⃣Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.com în perioada 1 – 21 februarie.
  2. 2️⃣Până pe 21 februarie, efectuați și plătiți o comandă în valoare de 240 lei.
  3. 3️⃣În perioada 22 februarie – 7 martie, împreună cu următoarea comandă de minim 85 de lei, veți primi cadou – un set pentru carboxiterapie (0294) și o mască cu oxigen (0295).

Și, de asemenea: pentru prima comandă de minim 85 de lei plasată în termen de 24 de ore de la înregistrare, veți primi o altă surpriză plăcută – un set de produse pentru casă într-un format mini: aflați detalii!