Le oferim consultanților noi un set de detergenți, pentru întocmirea primei comenzi!

Le oferim consultanților noi un set de detergenți, pentru întocmirea primei comenzi!

Rufele tale au nevoie de îngrijire, prospețime și un aspect curat!

Tuturor consultanților, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 10 – 30 august, și vor întocmi prima comandă în campania nr. 12/2020, le dăruim un set de produse pentru îngrijirea îmbrăcămintei! Setul conține:

✅Un detergent concentrat universal (30020), conceput de către compania Faberlic, în parteneriat cu compania germană „Rohm & Werner”,  care înlătură cu succes petele de murdărie, chiar și la temperaturi joase de spălare, previne apariția petelor galbene și gri.
✅Un produs lichid pentru îndepărtarea petelor Extra Oxy (11162), care înlătură cu succes petele și păstrează culorile vii.
✅Un balsam concentrat de rufe „Protecția culorilor și a fibrelor” (11851), care este un produs indispensabil în timpul fiecărei spălări. Formula sa deosebită, cu polimeri bio, pe bază de proteine din grâu, protejează fibrele și imprimeurile contra decolorării, le protejează culorile vii, celor albe le dăruiește o nuanță imaculată de alb, previne apariția scămășării și le conferă rufelor o prospețime îndelungată.

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrează-te pe site-ul faberlic.comîn perioada 10 – 30 august.
2️⃣Până pe 30 august, întocmește și achită o comandă, în valoare minimă de 449 lei*
3️⃣În perioada 31 august – 20 septembrie, vei primi, într-o comandă de minim 320 de lei, un set de produse pentru spălatul rufelor!

Atenție! Întocmește prima comandă, în valoare minimă de 320 de lei, în primele 24 de ore după înregistrarea pe site și vei avea parte de încă o surpriză plăcută – vei primi un set de mostre de produse pentru îngrijirea casei!