Le oferim consultanților noi un set de produse din gama „Glam Team” pentru plasarea primei comenzi!

Le oferim consultanților noi un set de produse din gama „Glam Team” pentru plasarea primei comenzi!

Primavara este momentul ideal pentru ca în atenția noastră să revină machiajul care cinstește frumusețea naturală și o inuntă în același timp într-un val de nuanțe deosebite, care îți vor asigura un look de excepție. Tuturor consultanților noi, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 21 februarie – 13 martie, și vor plasa comenzi în campania nr.4/2022, le dăruim un set de produse Glam Team.

✅Rimelul Miss Curl (аrt. 5754) îți va pune în evidență frumusețea ochilor și privirea pătrunzătoare. Periuța cu formă specială separă, ridică și arcuiește genele, asigurând o aplicare ușoară, fără cocoloașe.

✅Paleta de rujuri Glam Team (аrt. 40798) te ajută să le conferi buzelor o nuanță frumoasă, cu finish cu efect de atlaz. Formula cremoasă îți permite să reglezi intensitatea culorii și să selectezi nuanța care se potrivește perfect cu starea ta de spirit.

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.com, în perioada 21 februarie – 13 martie.
2️⃣Până pe 13 martie, plasați și achitați o comandă în valoare minimă, în valoare minimă de 449 lei* (la preț de catalog).
3️⃣În perioada 14 martie – 3 aprilie, veți primi cadou, într-o comandă în valoare minimă de 320 de lei, un set de produse „Glam Team”: un rimel Miss Curl (аrt. 5754) și o paletă de rujuri (аrt. 40798).
4️⃣Cadoul se include automat în comandă.

*În această sumă nu se include valoarea taxei de livrare.