Le oferim consultanților noi un set de produse pentru îngrijirea hainelor!

Le oferim consultanților noi un set de produse pentru îngrijirea hainelor!

Acum, spălatul rufelor se transformă într-o activitate și mai plăcută. Toți consultanții noi, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 14 iunie – 4 iulie, și vor plasa o comandă, în campania nr.9/2021, vor primi cadou un set de produse pentru îngrijirea hainelor.

Balsamul de rufe concentrat 2 în 1 „Orhidee și cașmir” (11850) este indispensabil în timpul spălării rufelor. Produsul le conferă un aspect moale și îngrijit și un parfum persistent de prospețime, facilitând călcatul rufelor din fibre naturale și a celor foarte uscate, eliminând energia statică din țesături. Capsulele inovatoare de parfum, brevetate, se activează în timpul utilizării articolelor, luptând astfel contra moleculelor de miros urât și asigurându-le rufelor un parfum plăcut de prospețime. Parfumul fin de orhidee nobilă te binedispune.

Detergentul lichid concentrat pentru rufe colorate (11843) include cele mai bune ingrediente cu proprietăți de înlăturare a petelor și de îngrijire a țesăturilor. Combinația specială de bioenzime garantează eliminarea celor mai dificile pete, chiar și la spălarea la temperaturi joase, îngrijind, în același timp, fibrele. Aditivii speciali, brevetați, protejează intensitatea culorilor țesăturilor și previn decolorarea articolelor, atunci când sunt spălate cu apă dură.

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.com  în perioada 14 iunie – 4 iulie.
2️⃣Până pe 4 iulie, întocmiți și achitați o comandă de minim 359 lei* (la preț de catalog).
3️⃣În perioada 5 – 25 iulie, veți primi, într-o comandă de minim 320 lei, un detergent lichid pentru rufe colorate (11843) și un balsam de rufe concentrat 2 în 1 (11850).

Аtenție! Confirmați prima comandă de minim 320 lei, în termen de 24 de ore de la înregistrarea pe site, și veți avea parte de încă o surpriză plăcută – veți primi un set de produse pentru îngrijirea casei, în mini-format: aflați mai multe informații despre această promoție aici!

La Faberlic, consultanții noi se bucură de foarte multe avantaje! Aflați cum puteți achiziționa seturi de produse de top la prețuri avantajoase: citiți mai multe informații despre Programul Start aici >>

*Taxa pentru livrarea produselor nu se ia în calcul.