Le oferim consultanților noi un set „Glam Team” pentru plasarea primei comenzi!

Le oferim consultanților noi un set „Glam Team” pentru plasarea primei comenzi!

Strălucește! Setul „Glam Team” te ajută să rămâi mereu în centrul atenției! Tuturor consultanților noi care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 8 – 28 martie, și vor plasa prima comandă le oferim cadou un rimel „First Class” (5238), un ruj mat Stay.True (o nuanță la alegere) și un porfard (910118).

Rujul de buze mat „Stay.True” asigură un machiaj de excepție, care nu necesită aplicarea altor produse. Noua generație de rujuri rezistente le va conferi buzelor o culoare mată, plină de volum.

Nuanțele suculente te ajută să experimentezi cu stil, iar textura catifelată nu se adună în pliurile buzelor.

Dacă vrei să ai o privire profundă, folosește rimelul pentru volum „First Class”. Dintr-o singură atingere, genele tale vor deveni mai groase, mai arcuite și mai senzuale. Periuța din fibre le conferă genelor un volum incredibil! Rimelul arcuiește genele și le îndreaptă spre colțul exterior al ochilor, ajutându-te să creezi un efect de privire de felină. Negrul intens accentuează frumusețea ochilor.

Pentru a avea aceste produse mereu la îndemână, păstrează-le într-un portfard colorat, comod și încăpător.

Pentru a primi cadou aceste produse:

1️⃣Înregistrează-te pe site-ul faberlic.com, în perioada 8 – 28 martie.
2️⃣Până pe 28 martie, plasează și achită o comandă de minim 144,39 lei*, la preț de catalog.
3️⃣În perioada 29 martie – 11 aprilie, vei primi cadou, într-o comandă de minim 85 lei, un rimel „First Class” (5238), un ruj lichid mat „Stay.True” (о nuanță, la alegere), un portfard (910118).

De asemenea, întocmește prima comandă, în valoare minimă de 85 de lei, în primele 24 de ore de la înregistrarea pe site și vei avea parte de încă o surpriză plăcută – vei primi cadou un set de produse pentru îngrijirea casei în mini-format: află mai multe informații aici!