Paletă de fard de pleoape Beauty Vibes la alegere drept cadou pentru comandă!

Paletă de fard de pleoape Beauty Vibes la alegere drept cadou pentru comandă!


O imagine fermecătoare și expresivă – este atât de simplu! Toți cei care se înregistrează în FABERLIC în perioada 28 noiembrie – 18 decembrie 2022 și fac o comandă în perioada Nr.18/2022, vor primi cadou o paletă de fard de pleoape Beauty Vibes (art. 5740,5741, 5742) la alegere!

Datorită unei tehnologii speciale de producție, fardurile catifelate Beauty Vibes sunt ușor de aplicat și se amestecă perfect! Paleta este formată din șase nuanțe perfect potrivite între ele, cu trei texturi diferite: satin, mat și sidef. Amestecă, experimentează și încântă pe toată lumea cu un machiaj elegant!

Pentru a primi un cadoul:

1️⃣ Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.com în perioada 28 noiembrie – 18 decembrie.
2️⃣ Până pe 18 decembrie, plasați și achitați o comandă în valoare de la 450 lei* (în prețuri de catalog).
3️⃣ În perioada 19 decembrie – 8 ianuarie, odată cu următoarea comandă de la 320 lei, veți primi cadou (la 1 leu) orice paletă de fard de pleoape Beauty Vibes (art. 5740,5741, 5742).

Cadoul pentru înregistrare și prima comandă va fi disponibil la plasarea comenzii, în secțiunea „Promoții personale – Program de Start”. Completați coșul până la pragul necesar, care este specificat în condițiile promoției și selectați cadoul.
*Suma nu include taxa pentru livrarea produselor.