Setul Global Oxygen cadou la comandă!

Setul Global Oxygen cadou la comandă!

Frumusețea pielii necesită energie! Setul de cosmetice pentru față Global Oxygen va deveni o sursă de energie de neînlocuit pentru pielea ta! Toți cei care se înregistrează la Faberlic în perioada 12 aprilie – 2 mai și efectuează o comanda în perioada №06/2021, primesc o cremă hidratantă, balsam și mască.

“Global Oxygen”  – o gamă de produse cu o concentrație maximă a complexulului de oxigen – o sursă inepuizabilă de energie pentru refacerea automată a pielii.

✅Crema hidratantă pe bază de oxigen (5796) pentru față este concepută pentru a crește elasticitatea pielii, în fiecare zi pielea va arăta mai proaspătă, mai strălucitoare și mai frumoasă în mod natural.
✅Balsamul pe baza de oxigen (5806) menține frumusețea și confortului pielii. Prin activarea tuturor proceselor biologice din piele, balsamul va accelera autoregenerarea și detoxifierea, eliminând disconfortul și restabilind bariera de protecție. Ca urmare a utilizării sale, pielea este mai elastică, mai moale, mai strălucitoare și plină de viață.
✅Masca cu oxigen (5795) asigură o hidratare rapidă și de lungă durată, menținând umezeala și oxigenând pielea. Utilizați-o ori de câte ori aveți nevoie pentru a trezi pielea și a activa microcirculația locală.

Pentru a primi cadoul:

1️⃣Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.com în perioada 12 aprilie – 2 mai.
2️⃣Până pe 2 mai, efectuați și plătiți o comandă în valoare de 419 lei.
3️⃣În perioada 3 mai – 23 mai, împreună cu următoarea comandă de minim 320 lei, veți primi cadou – crema de față hidratantă pe bază de oxigen (5796), balsamul pe bază de oxigen (5806), masca de față cu oxigen (5795).

De asemenea: pentru prima comandă de minim 320 de lei în decurs de 24 de ore de la înregistrare, primiți încă o surpriză plăcută – un set de produse pentru casă într-un format mini: aflați detalii!

Este profitabil să fii un nou client Faberlic! Aflați mai multe detalii despre cum să achiziționați  seturile de hituri Faberlic la prețuri avantajoase: studiați condițiile Programului start >>