Vă oferim un set de produse pentru îngrijirea pielii!

Vă oferim un set de produse pentru îngrijirea pielii!

O piele frumoasă are nevoie de o îngrijire permanentă! Produsele din gama „iSeul” sunt create pe bază de ingrediente coreene, luându-se în calcul particularitățile tipului de piele european.

Ele hidratează intens pielea și o îmbogățesc cu elemente benefice.

Toți consultanții noi, care se vor înregistra pe site-ul Faberlic, în perioada 20 iulie – 9 august,  vor întocmi și vor achita o comandă în campania nr. 11, vor primi un set de produse pentru îngrijirea pielii. Setul conține:

✅Un peeling-gel (0851), care curăță eficient și intens pielea, exfoliază blând celulele moarte și îi conferă tenului o strălucire fermecătoare!
✅Un ulei hidrofil pentru curățarea tenului (0844), care înlătură machiajul rezistent și nu lasă nicio senzație de grăsime. Produsul îmbogățește pielea cu vitaminele și microelementele necesare.
✅Un gel „Transformer” (0875), care asigură ultra-hidratarea pielii, restabilindu-i echilibrul hidric.
Și o bandă elastică pentru păr (11575), moale și comodă, care ține bine părul. E un produs indispensabil în timpul procedurilor cosmetice!

Pentru a primi acest cadou:

1️⃣Înregistrați-vă pe site-ul faberlic.com, în perioada 20 iulie – 9 august.
2️⃣Până pe 9 august, întocmiți și achitați o comandă în valoare minimă de 509 lei.*
3️⃣În perioada 10 – 30 august, veți putea selecta, într-o comandă în valoare minimă de 320 de lei, acest set de produse pentru îngrijirea tenului.

A fi alături de Faberlic este profitabil!