Le oferim consultanților noi un set de măști cu texturi deosebite, pentru plasarea primei comenzi!

Le oferim consultanților noi un set de măști cu texturi deosebite, pentru plasarea primei comenzi!

Dăruiește-i pielii tale un răsfăț deosebit! „Faberlic” le oferă cadou tuturor consultanților noi, care, în perioada 26 iulie – 15 august, se vor înregistra pe site și vor plasa prima comandă în campania nr. 11/2021, un set de măști pentru față, cu texturi deosebite.

Fiecare recipient ascunde o adevărată plăcere: în timp ce tu o vei savura, masca va acționa.

Masca răcoritoare pentru față „Vitamin B3 – Revigorare” (0042) are o textură asemănătoare gheții, însă nu zgârie deloc pielea. Îi conferă prospețime, are efect tonifiant și răcoritor. Masca hidratează perfect tenul și îi îmbunătățește aspectul exterior. De asemenea, reglează producția de sebum și îmbunătățește funcția de barieră a pielii.

Mască regenerantă pentru față „Cica-Antistress” (0043), сu textură tip pudding, sporește elasticitatea pielii și o protejează contra îmbătrânirii premature, eliminând urmele de stres și oboseală. De asemenea, restabilește bariera de protecție a pielii.

Masca emolientă pentru față „Provitamin B5 pentru regenerare” (0044) răcorește plăcut, stimulând sinteza naturală a colagenului, înmoaie și hidratează pielea, dăruindu-i o senzație de confort.

Pentru a primi acest cadou:

  1. Înregistrează-te pe site-ul faberlic.com, în perioada 26 iulie – 15 аugust.
  2. Până pe 15 аugust, plasează și achită o comandă în valoare minimă de 449 lei* (la preț de catalog).
  3. În perioada 16 august – 5 septembrie, vei primi, într-o comandă în valoare minimă de 320 lei, un set de măști pentru față cu texturi deosebite (аrt. 0042, 0043, 0044).

La „Faberlic”, consultanții noi se bucură de foarte multe avantaje! Află cum poți primi seturi de produse de top „Faberlic”, la prețuri super avantajoase: fă cunoștință cu regulamentul Programului Start >>

*Taxa de livrare nu se ia în calcul.